(Bijna) voorjaar!

Vandaag een mooie ronde van een kleine 40 km over onder andere de Veluwezoom gestept. Wat was het heerlijk om weer een rondje in de zon te kunnen maken. Ook konden we de nieuwe step goed uitproberen. Wat een tof ding zeg! Stiekem wel fan van Yedoo, al stept de Kickbike eigenlijk ook gewoon erg lekker. Uiteindelijk in het centrum van Arnhem nog een lekke band gekregen. Dit was gelukkig met een nieuwe binnenband en een Co2 pompje snel opgelost (tip). Wil je het footbiken ook een keer uitproberen, laat het dan vooral weten. Want hoewel met een groep op pad gaan er momenteel vanwege Corona nog niet inzit, kunnen we altijd een afspraak maken waarin je kunt kennis maken met de sport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: